Om mig

Opvækst og uddannelse

Jeg er født og opvokset i Vestjylland som den yngste af 5 børn. Fra min mor fik jeg et stort socialt engagement. Det var naturligt for mig at uddanne mig i et omsorgsfag.

Allerede som sygeplejeelev fandt jeg min “hylde” i mødet med mennesker med psykiske lidelser, hvor det var relationen til det andet menneske, jeg blev særligt interesseret i.

Familie

Efter endt uddannelse fik jeg min egen familie med 3 børn – først tvillingedrenge og senere en pige. Da de var 8 og 4 blev jeg skilt og boede alene med dem i 8 år, indtil Jesper flyttede ind hos os. Med ham fik jeg 2 bonusdøtre.

Vi har desuden 2 svigerdøtre, en svigersøn, 5 børnebørn – og så de børn i aflastning, som ikke biologisk er vores, men som vi efter noget tid kommer til at tænke som “vores”.

Efteruddannelse

Min nysgerrighed for det menneskelige sind blev større i mit samspil med patienter i psykiatrien og da jeg selv blev mor. 3 år på Kempler Instituttet og senere et 4. år på Dansk Familieterapeutisk Institut (dfti) har haft stor betydning for mig både fagligt og personligt.

Mine relationer

I mine relationer til andre mennesker har det stor betydning for mig, at den anden føler sig set og anerkendt. For gennem anerkendelsen styrkes vores selvfølelse og evnen til at være, dem vi er.